Studio Sterk

Altijd al een instrument willen bespelen of leren zingen? Of wil je de volgende stap maken, individueel of in een band? Studio Sterk staat voor jouw eigen kracht, inspiratie en kleinschaligheid. Jascha Soest begeleidt zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Met jouw interesse en eigen kracht als startpunt laat Jascha je stap voor stap groeien.

Sterk Bij Stem

Iedereen heeft een stem die gehoord mag worden. Met Sterk bij Stem vind je je eigen stem en ontdek je hoe je deze het beste in kan zetten. Je werkt met je hele lijf en zingt de songs die je zélf wil zingen. Je krijgt het zelfvertrouwen om uit volle borst te zingen en je te laten horen. Als je dat wil, kan je afsluiten met een optreden of presentatie.

Bandcoaching/
singer-songwriting

Geen eindeloze, saaie oefeningen, maar gewoon gelijk lekker muziek maken met gelijkgestemden? Het kan echt!  Op speelse wijze helpt Jascha je om met enkele simpele technieken samen muziek te maken. Rock, pop, hiphop; ieder genre heeft zijn eigen sound.  Je maakt je eigen songs en na een paar lessen kan het eerste optreden al plaatsvinden!

Wil je singer-songwriter worden? Jascha leert je hoe je een lied opbouwt uit akkoorden en helpt je met een tekst. Jullie werken samen aan zang, begeleiding en performance. En zoals altijd is er de mogelijkheid tot een optreden of presentatie.

Individuele muziekles

Basgitaar, zang, gitaar, mondharmocia, drums… Jascha is een muzikale duizendpoot die weet hoe leuk het is om een nieuw instrument op te pakken en onder de knie te krijgen. Met 35 jaar ervaring ademt hij muziek en weet hij je te motiveren en uit te dagen, of je nu beginner of gevorderde bent. Ook als je nog geen eigen instrument hebt kun je vast starten bij Studio Sterk.

Twijfel je of heb je nog vragen? Maak gerust gebruik van het contactformulier op de website of mail naar info@tesseltheater.nl